Sidor

lördag 3 juli 2021

Första restaurangbesöket sedan mars 2020

Minst sagt mycket av det som var vanligt före covid-19 hör idag ett och ett halvt år senare till ovanligheterna. Som till exempel att gå på restaurang. Idag vågar vi. 

Vi besökte en relativt nyöppnad restaurang, som kanske har ett år på nacken, där vi bor. Rebel Kitchen, Hawaiiansk mat.

Från menyn valde vi varsin summer bowl innehållande grillad kyckling, röd quinoa, sallad, avokadomix, pico de gallo (innehåller koriander), jordgubbar, mango, cashewnötter, balsamico. Det var ganska gott. Jag hade gärna önskat lite mer kryddor i, det blev bättre med lite extra salt som också var den enda extra kryddan att tillgå i restaurangen.  Till det tog jag ett glas kyld Chardonnay.

Vi satt ute och det var bara ett annat par som satt där ute och ett enda sällskap som satt där inne. De flesta verkade gäster verkade vara take away-kunder som tog med sig maten de beställt.


Foto: Summerbowl från Rebel Kitchen




Foto: Dagens look