Ingredienser
2 msk Nötspread – Smooth Mandel från Renée Voltaire
1 st citron , saften
1/2 dl vatten
1/2 msk dill , hackad
1 nypa Himalayan Crystal Salt från Renée Voltaire
Receptet blir cirka en dl sås
När du blandat ihop ingredienserna är såsen klar att ätas tillsammans med kokt grön sparris eller andra kokta grönsaker. Eller gör som jag gjorde idag. Jag rostade grön sparris i ugnen med parmesanost, olivolja, salt, peppar och vitlökskrydda. När sparrisen var färdigrostad och ute ur ugnen duttade jag över balsamico creme och chilirostade sesamfrön. Jag köpte två färdiga knippen färsk grön sparris och skulle säga att en knippe sparris och såsen räcker till en person och snarare är en förrätt än en huvudrätt.
När du blandat ihop ingredienserna är såsen klar att ätas tillsammans med kokt grön sparris eller andra kokta grönsaker. Eller gör som jag gjorde idag. Jag rostade grön sparris i ugnen med parmesanost, olivolja, salt, peppar och vitlökskrydda. När sparrisen var färdigrostad och ute ur ugnen duttade jag över balsamico creme och chilirostade sesamfrön. Jag köpte två färdiga knippen färsk grön sparris och skulle säga att en knippe sparris och såsen räcker till en person och snarare är en förrätt än en huvudrätt.